Teraszárnyékoló

Bárhol is van a teraszod, legyen tökéletes! Kertkapcsolatos terasz, Penthouse tetőterasza vagy egy társasház kisebb terasza…

Kiterjesztett élettér

Bővítsd ki otthonodat egy minden igénynek megfelelő külső élettérrel , ahol eltűnik a határ kint és bent között. A homlokzathoz rögzített árnyékolónk nem engedélyköteles, utólag is bármikor felépíthető.

 

Testreszabás

Összeállítjuk számodra azt az ideális teraszárnyékolót, mely stílusában belső tered meghosszabbítása, forma- és színvilágában maximálisan illeszkedik a homlokzati képhez. Különböző tető, és oldalfal megoldások, szerkezetbe integrált fény- és hangtechnika, hősugárzó panelek – mind az outdoorliving életmód tökéletességét biztosítják.

 

Tetőterasz árnyékolása

Ha társasházban, Penthouse-ban élsz, akkor sem  kell lemondanod a RENSON árnyékolók luxusáról és dizájnos megjelenésről. Tetőteraszodon, erkélyeden is élvezheted az outdoorliving életérzést napszaktól, évszaktól és éghajlati körülményektől függetlenül.

Tartóoszlop nélküli árnyékoló

A RENSON árnyékoló tetőszerkezetek egyik speciális megoldása, amikor a tető  oszlop nélkül, kizárólag a homlokzathoz rögzítve “lebeg”. Ideális megoldás abban az esetben, ha a tető olyan felület fölé nyúlik, ahol nincs lehetőség oszlop rögzítésére (pl. medence fölé).

Tetőszerkezet már meglévő teraszvázhoz

Az épület részeként már felépült tetőszerkezethez utólag  is rendelhető alulamellás árnyékoló tető. Igazi kompromisszummentes megoldás, ha ötvözni kívánod a RENSON árnyékolástechnika innovatív megoldásait az épület meglévő szerkezeti elemeivel.

Árajánlatot kérek

A termék komplexitása miatt mindenképp javasolunk egy személyes találkozót, hogy igényeidet meghallgatva testreszabott tervet és árajánlatot tudjunk készíteni.

(Az e-mail és a tárgy mező kitöltése kötelező.)

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj most!

Turi Tamás +70 344 3029

Turi Melinda +70 306 2122

Írj most!

info@outdoorliving.hu

Forgalmazó:

Cartiff Építőipari Kft.

1117 Budapest, Szerémi sor 12.

Kövess és inspirálódj!

@outdoorliving_hu

outdoorliving életérzés • kert design • inspiráció

 

#outdoorliving #kertstylist #éljszínesen

@luxusakertben

RENSON termékek Instagram oldala

 

zárt közösség, csatlakozási szándékodat jelezd a “Követem” gombbal

#luxusakertben #rensonoutdoor #outdoorliving